میزبانی حرم مطهر رضوی از ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در دهه پایانی صفر نخستین مدرسه فصلی «فلسفه اخلاق» در مشهد برپا می‌شود بخش بین الملل بنیاد امام رضا(ع) به زودی تقویت می‌شود معاون سازمان حج: بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده هستند درباره «سید مجتبی حسینی»، نویسنده کتاب «حضرت سکینه (س)؛ اسطوره ادب و عرفان» رفاقت با امام رضا (ع) کلید بهار معنویت | چگونه اندوخته‌های معنوی ماه محرم و صفر را حفظ کنیم؟ آغاز نهادینه‌سازی فرهنگ نماز از مدارس تاکید بر طرح و تصویب قوانین در راستای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به مساجد نگهداری تابلوی تمثال امام رضا(ع) در موزه آستان قدس رضوی تکذیب شد تلاش برای تحقق مسجد تراز اسلامی | فعال‌سازی ۲۰ هزار مسجد در طرح «محراب» حکم شرعی آموزش شعبده چیست؟ مسجد جمکران میزبان هیئات مذهبی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ مدیرکل بنیاد شهید خراسان‌رضوی: خدمات شهرداری مشهد برای اشاعه نام شهدا بسیار ارزشمند است تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم
سرخط خبرها

اجرای ویژه‌برنامه‌های فرهنگی با محوریت سیره رضوی در سراسر کشور | «چهارشنبه‌های امام رضایی (ع)» به صورت ملی اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۶۲۴۱
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
اجرای ویژه‌برنامه‌های فرهنگی با محوریت سیره رضوی در سراسر کشور | «چهارشنبه‌های امام رضایی (ع)» به صورت ملی اجرا می‌شود
وزیر آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش در دولت وفاق ملی متمرکز است که تا آینده نزدیک، نمونه‌طرح‌های موفق از جمله دوره‌هایی نظیر چهارشنبه‌های امام‌رضایی (ع) یا جشنواره‌های سیره رضوی را در مقیاس کلان ملی برگزار کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی در آیین اختتامیه همایش «دانش‌آموختگان رضوی، سفیران وحدت حوزه و دانشگاه» که صبح امروز (۲۹ آذر ۱۴۰۳) با حضور تولیت آستان قدس رضوی و جمعی از علما، اساتید و شخصیت‌های برجسته حوزه و دانشگاه به میزبانی تالار همایش‌های دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، اظهار کرد: نگاه ممتاز و بی‌نظیر شخصیت‌های برجسته فرهنگی، مدیریتی و اجرایی در خراسان رضوی همچون مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی، مرحوم آیت‌الله مصطفوی و آیات عظام فرزانه، شبیری و رضازاده، سرآمد نهادسازی‌ها و شبکه‌سازی‌های مؤثری همچون دانشگاه علوم اسلامی رضوی بوده که تأثیر ملی و حتی بین‌المللی آن امروزه بیش از پیش محسوس و ملموس است.

وی افزود: حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های علوم اسلامی به‌نسبت تعداد دانشجویانشان از نظر تعداد شهدایی که در برهه‌های حساس از دفاع مقدس تاکنون تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌اند، سرآمد همه مراکز علمی هستند. این گنجینه و نعمت ارزشمندی است که باید آن را قدر دانست، تکریم کرد، بزرگ شمرد و درباره آن هر روز بیشتر از دیروز صحبت کرد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم اسلامی رضوی، محصول عینی یک دانشگاه اسلامی به معنای واقعی کلمه است. اینکه این دانشگاه به چه اندازه توانسته موفق عمل کند، در عملکرد آن به‌وضوح ملموس است و به لطف خدا، تاریخ حدوداً چهل‌ساله فعالیت این دانشگاه ثابت می‌کند که توانسته در بخش‌های مختلف هم رشد کند و هم مؤثر واقع شود. چه‌طور این را می‌گوییم؟ پاسخ به این سؤال در تربیت چهره‌های برجسته و نخبگانی است که امروز نه‌فقط در خدمت دانشگاه بلکه در خدمت جریان‌های مختلف فکری و فرهنگی جامعه و کشور هستند.

رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه مسئله تعلیم و تربیت به‌عنوان دغدغه اصلی دلسوزان کشور و ملت، زیربنای اصلی شکل‌گیری بسیاری از چالش‌های فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی است، تصریح کرد: تمام مشکلاتی که ما امروز در بخش‌های مختلف شاهدیم، به دلیل غفلت از این حوزه مؤثر و بنیادی بوده است. اگر قرار است تحولی صورت بگیرد، باید توجه و تمرکز بیشتری در این حوزه درکار باشد.

ضرورت تمرکز دانشگاه‌های اسلامی بر نظام آموزش و پرورش

وی تأکید کرد: دانشگاه و به‌خصوص مراکز علوم اسلامی باید نسبت خود را با این حوزه نیز مشخص کنند. مسئله تعلیم و تربیت کشور چه در حوزه‌های نظری و چه عملی باید موردتوجه دانشگاه‌ها باشد. آیا امروز توانسته‌ایم از دانش، یافته‌های پژوهشی و عناصر تربیت‌یافته از دانشگاه‌ها را پای کار نظام تعلیم و تربیت کشور بیاوریم؟ ما در این فرصت استثنایی که اکنون وجود دارد، تکلیفی برای خود تعیین کرده‌ایم تا براساس آن، معارف و اندیشه رضوی سرفصل امور تربیتی و پرورشی باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به چند مورد از ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و تربیتی ویژه دانش‌آموزان خراسان رضوی در سال‌های گذشته گفت: اخیراً برگزاری دوره‌هایی نظیر چهارشنبه‌های امام‌رضایی (ع) یا جشنواره‌های سیره رضوی در این استان به شکل روال مرسوم درآمده و درحال برگزاری است. وزارت آموزش و پرورش در دولت وفاق ملی متمرکز است که تا آینده نزدیک، نمونه این طرح‌های موفق را در مقیاس کلان ملی برگزار کند و به‌زودی شاهد اجرای مراحل آزمایشی آن خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->